Obavijest o izboru kandidata - vozač sanitetskog vozila na neodređeno vrijeme - 9 izvršitelja

ZAVOD ZA HITNU MEDICINU

OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

OSIJEK, JOSIPA HUTTLERA 2

 

Klasa: 112-02/20-01/58

Ur. broj: 381-20/121

 

U Osijeku, 23. listopada 2020. g.

 

Temeljem članka 23. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije i članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN broj 128/17.), nakon provedenog Javnog natječaja za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme, za radno mjesto vozač sanitetskog vozila – devet (9) izvršitelja, uz probni rad od tri (3) mjeseca, Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije, Osijek, J. Huttlera 2 upućuje sljedeću

 

 

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA

 

1. Temeljem javnog natječaja za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto vozač sanitetskog vozila – devet (9) izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca, objavljenog u „Narodnim novinama“ broj 104 od 23. rujna 2020. g., na web stranici Zavoda za zapošljavanje – Područna služba Osijek, web stranici Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije i oglasnim pločama Ustanove, izvršen je uvid u sve pristigle prijave, te je nakon provedenog pismenog testiranja kandidata radi provjere znanja i sposobnosti održanog dana 15. listopada 2020. g. i provedenog usmenog intervjua (razgovora) s kandidatima  održanog 22. listopada 2020. g. donijeta je odluka o izboru kandidata.

 

2. Za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme, za radno mjesto vozač sanitetskog vozila devet (9) izvršitelja, izabrani su  kandidati:

 

1.   ŠIMEK ZVONIMIR

2.   LONČARIĆ HOSELITO

3.   BLAŽEVIĆ JOSIP

4.   NOVAKOVIĆ LUKA

5.   BENIĆ MARKO

6.   STANIĆ IVICA

7.   BALENTIĆ BORIS

8.   KATIĆ BRANKO

9.  TRETINJAK ZVONIMIR

 

 

3. S izabranim kandidatima, prije sklapanja Ugovora o radu, provest će se postupak utvrđivanja zdravstvene sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta za koje su izabrani, jer je uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta vozač sanitetskog vozila uvjet za prijem u radni odnos.

4. Ova obavijest o izboru kandidata objaviti će se na službenoj web-stranici Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije.

 

5. Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom u Zavodu za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostaviti:

  • kadrovsko-pravnoj službi
  • financijsko-računovodstvenoj službi
  • tehničkoj službi
  • pismohrana
  • svim kandidatima koji su sudjelovali na javnom natječaju za radno mjesto vozač sanitetskog vozila na neodređeno vrijeme objavom na web stranici i oglasnoj ploči Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije

 

PREUZMITE PDF

 

 

Kontakti

Osijek

Josipa Huttlera 2

Tel  +385 31 531 301

Fax +385 31 531 302

Email hitna.pomoc@zzhm-obz.hr